Med CF Event, er din fest eller event i trygge hænder fra start til slut.

DJ

Musikafvikling med din musik

Musikken består typisk af en blanding af tidens hits. Musikken DJ’en spiller kan naturligvis tilpasses jeres ønsker og behov. Vores DJ’s har erfaring med de fleste typer arrangementer og kunder og formår at variere musikken og læse stemningen på eksempelvis et dansegulv. Dette sikrer, at alle tilgodeses og får det bedste ud af arrangementet eller festen. Desuden har vi kontakt til booking af de fleste kendte artister. CF Events store erfaring med mange typer events er jeres garanti for et vellykket arrangement.
 
(DJ Henrik Andersen, kendt fra bl.a. de glade UP-Stairs dage på Møllebakken)
 
Hvilken DJ kommer?

Vi har et bredt udsnit af DJ's vi trækker på. Ud fra jeres ønsker og behov finder vi den perfekte DJ til netop din fest eller event. Vi sender med andre ord ikke bare en tilfældig DJ ud.
 
DJ’ens påklædning

DJ’ens påklædning tilpasses altid til det enkelte arrangement, men typisk med stilrent og præsentabelt tøj. Ønsker de som kunde at vores DJ, skal kunne matche en eventuel temafest, med udklædning eller lign. så kan dette selvfølgelig også godt arrangeres. Typisk sørger kunden for indkøb af udklædning, og DJ'en skifter så tøj ved ankomsten. I enkelte tilfælde vil et sådan krav godt kunne udløse en ekstra betaling på fakturaen.
 
 
Udstyret

Når de lejer DJ, Lyd, Lys mv. hos CF Event medbringer vi altid et setup som er afstemt lokaliteterne. Det betyder at vores udstyr altid kan levere tilstrækkelig lyd, og at vores lys, røg mv. altid når hele dansegulvet. Samtidig fylder vi ikke mere end højest nødvendigt. Vi kommer altså ikke slæbende med kæmpe store højtalere, hvis lokalet kun tillader et lille setup. Vi koordinerer - enten med jer eller en ansvarlig for arrangementet, hvornår opsætningen skal foregå. Udstyret bliver som regel opsat umiddelbart inden arrangement start, men der kan altid aftales en evt. tidligere opsætning (mod en merbetaling) - vi er meget fleksible og bestræber os på, at tilpasse os efter jeres tidsplan.

Forløbet når i booker DJ, Lyd & Lys hos CF Event

Når vi i fællesskab har fået alle detaljer på plads mht. dato, lokation, start- og sluttidspunkt samt en passende DJ og udstyr, udarbejder vi et prisoverslag/tilbud som vi sender til jer enten pr. mail eller pr. post. Her er de vigtige detaljer og specifikke aftaler anført, hvilket sikrer 100% enighed og at de som kunde trygt kan overlade deres arrangement til os. Hvis der måtte opstå ændringer eller tilføjelser er I naturligvis altid velkomne til at tage kontakt. I nogle tilfælde ønsker vores kunder et uforpligtende møde ang. musikken, arrangementets program, lokation & opsætning af udstyr. Dette ser vi hos CF Event kun som en kæmpe fordel, og kan naturligvis aftales.
 
CF Event I/S | CVR: 36582707 | 4400 Kalundborg - Denmark | Tlf.: 24624259 | info@cf-event.dk