Med CF Event, er din fest eller event i trygge hænder fra start til slut.

Referencer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det siger vores kunder om os:

”Super professionelt arbejde hele vejen igennem. God musik, fedt lys og dygtige dj’s, som spillede alle de sange vi ønskede. Musikken var nøje afstemt med musik der passede til maden, sjove indslag og god festmusik senere på aftenen. Det er bestemt ikke sidste gang at CF Event har spillet op til dans til vores fester”

Anne (Kalundborg Forsyning)

CF spillede i forbindelse med afholdelsen af min 30 års fødselsdag i et telt i vores have. Club-Fever spillede alt den gode musik, og sørgede for en god stemning under hele festen. Det var også muligt at ønske hos DJ’en, hvilket jeg syntes var rigtig godt. Alt i alt en rigtig god oplevelse. 

Suzan

Vi havde CF på besøg til vores damefrokost i Tømmeruphallen. De var super gode og spillede alt hvad man kunne ønske sig. Der er mange meninger blandt 343 kvinder, men det klarede de til ug. Så der er kun ros herfra

Tanja

CF Event stod igen i år for scene, lys og lyd ved Rørby Hit Mix . Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dette team som er super professionelt. De er meget patentlige og går op i de små detaljer, hvilket betyder at lys og lyd spiller 110 %. Dejligt for en arrangør når festgæsterne får en fed oplevelse. CF Event spiller bestemt også næste gang der er fest i Rørby.

Stefan Beyer (medarrangør ved Rørby Hit Mix)
CF Event I/S | CVR: 36582707 | 4400 Kalundborg - Denmark | Tlf.: 24624259 | info@cf-event.dk